2013. január 20., vasárnap

Want some free time...

Nah, mostanában se vers, se merengés, se mese. Bocsánat, de el voltam havazva. Rá kellett hajtani a nyelvvizsga projectre, amin ma délben túlestem, ezért remélem most majd lesz időm újra írni. Bármit. Komolyan mondom, néha már hiányom van, s vetettem le gondolatokat, de azok valahogy nem az igaziak. Na de majd most! :D

Addig. Miután megnéztük a Hobbit első részét, most éreztem a késztetést, hogy elkezdjem a Gyűrűk Urát nézni. Az első részt sikerült is befejezni, és hát mondhatom ennek a szempárnak nem lehet ellenállni:
Nem tudom más hogy van vele, de minden egyes alkalommal amikor megnézem ezt a filmet, mindig találok valami új elgondolkozni valót. Értelmes és kevésbé értelmeset egyaránt :D. Pl: Tuti nem lettem volna statiszta ebben a filmben, mert marha sokat kellett volna le-fel szaladgálnom, a nehéz, teljes fegyverarzenált felvonultató ruciban. :D Gondolom sejtitek ez melyikbe tartozik.
Vagy, ugyan Boromir sosem volt a kedvenc figurám, azért a halálát igazságosnak tartom, mármint olyan értelemben, hogy ott kapott egy esélyt arra, hogy a becsületét visszakapja. Mert amit elrontott Frodóval kapcsolatban, azt itt helyrehozta.

Mellesleg nem lenne rossz, ha lenne egy kis időm pihenni. Na nem mintha olyan megerőltető lenne a munka, vagy épp a tanulás, legalábbis fizikai értelemben. De mondjuk néhány nap szabadság jó volna...ha volna, de nincs. Hello magyar realyty :D. Nem baj, mindent elnézek az életnek, ha megdob egy sikeres nyelvvizsgával és egy sikeres msc-s felvételivel. Addig meg ezt kell szeretni.
Nos, röviden most ennyi. Majd ha lesz komolyabb mondanivalóm, jelentkezem. :)


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése