2014. október 24., péntek

Sad autumn






Nem tudom, ki hogy van vele, de én kinézek az ablakon, és még az életkedvem is elmegy. Eső, köd, szürkeség és hideg. Well, Hello Autumn...
És amikor ezt szóvá teszem a következő a válasz: Itt az ősz, mit vártál?
De könyörgöm, muszáj ennyire szutyoknak lennie? Nem lehetne némi napfény? Még csak meleget se igénylek, csak eső ne legyen...


Mindemellett egyre jobban tudatosul bennem, hogy fogytán az idő a TDK leadásig (OMG). Ha valaha megint ilyet akarok csinálni, valaki emlékeztessen, hogy már előre egy 200 cikket olvassak el, mert akkor fele ennyire sem lesz nyögvenyelős a dolog...na de nem baj, egyszer ezt is megírom, és ha túl leszek rajta, azt esküszöm megünnepelem valamivel :D.
Arra már nem is vágyom, hogy nyugtom legyen, mert jön a vizsgaidőszak, meg jegyzőkönyv leadás (amit még el se kezdtem, de pánikra semmi ok, ugyebár), meg a karácsonyi őrület. :D Úgyhogy én alapvetően februárt akarok. Ha lehet, mondjuk most.
De ha már itt a hosszú hétvége (egyes aljas embereknek őszi szünet is O.o), akkor kell némi pihenés is. Na, hát mi pihenés címszó alatt vadasparkba akartunk menni barátommal. Egen, ebben az időben. Eléggé hardcore volt, arról nem is beszélve hogy elég rendesen eláztunk, és még az állatok is depresszívek voltak. Vagy aludtak, vagy aludni készültek. Mondjuk a kedvenceimet megtudtuk nézni :D.


Ha már panda fan vagyok, ugyebár :D. Ők elég jól bírták az esőt, és nagyon cukik voltak. Olyan kis dögönyésznivalóak :D.


Nos, számomra ők az állatok királyai nem az oroszlánok, de hát ez egyéni szocproblem. Mindenesetre ők aludtak, és nem zavartatták magukat az időjárástól,mellesleg megtudom őket érteni. Ilyenkor egy nagy paplan+könyv+tea kombó kell és punnyadni.




Halvány gőzöm sincs, benne mi fogott meg, de szeretem őket. Ez nem kölcsönös, ugyanis lazán otthagytak minket és távolabb heveredtek le :D, nehogy már megzavarjuk a pihenésüket.




Na jó, a nyestkutyák eddig nem voltak fent a listán, de most felkerültek. Mondjuk nem éppen ideális háziállat, mert van egy szaga :D. Amikor megláttam őket csak arra tudtam gondolni: So fluffy O.o.

Miután megfagyasztottuk magunkat a város szélén, hazajöttünk, és most próbálom magam rávenni arra, hogy tanuljak, és írjak. Hajaj...régi szép idők, amikor csak egy-két tz-re kellett tanulni, amúgy miénk volt az egész szünet...komolyan visszasírom :D.





Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése