2017. február 5., vasárnap

Hello 2017






Nos, új év, új élet, új kezdet...de a január alapján a fenti kép igazán igaz lesz az idei évemre :D. Arra senki nem készített fel, hogy ha új változások jönnek az életembe, akkor azok egyszerre és kb minden téren befognak következni...

A karácsonyi pihenés után viszonylag feltöltődve mentem vissza a munkába, és kezdtük meg a roppant izgalmas múkuskereket. Az első néhány nap amúgy meglepően nyugis volt, szóval már itt kellett volna gyanúsnak lennie a dolognak.

The Awkward Yeti

Na már most, nincs is annál jobb, mint amikor kiderül miben vagy szar a munkahelyeden. És mondom ezt úgy, hogy belátom, tényleg rosszul csináltam egy részét a dolgaimnak. Azért minden állítással persze nem feltétlen értek egyet, de tény, hogy változtatni kell a dolgaimon. Így most épp balance keresésben vagyok, hogy mindent beletudjak tuszkolni a heteimbe, és mindenkinek megfeleljek. Egyelőre nem mondanám, hogy sikeres a dolog, vagyis én még nem érzem annak, de remélem majd belejövök. Muszáj lesz, mert különben szíjat hasítanak a hátamból :D.

Aztán egyre egyértelműbb jeleit adja a laptopom is annak, hogy bizony itt a csere ideje. Pedig ez a darab hozzám nőt, hiszen 8 éve hű társam már. Na, ő látott minden állapotomban :D, legyen szó szakdoga/TDK írásról, érzelmes film megtekintéséről, vagy csak facebook chat-en történő beszélgetésről. Bár úgy néz ki, meglenne mit válasszak, de nem tudom, mikor jutok el odáig, hogy meg is vegyem...de majd csak el jön az a pillanat is. Addig mindenki imádkozzon, hogy a jelenlegi bírja a strapát :D.

Magánéletben is történtek dolgok, amik nem éppen a kiegyensúlyozottság felé hajtottak. Mondhatnám azt is, hogy volt egy hét, amikor a hullámvasút a fasorban se volt a hangulatingadozásaimhoz képest :D. Emelem kalapom a munkatársaim előtt, akik ezt végigaszisztálták, és nem öltek meg.


Memecrunch

Mondjuk legalább nem mondhatom azt, hogy unalmas lett volna az első hónapom. Mondjuk nem bánnám, ha ezekután kicsit lassulnának a dolgok, vagy legalábbis nem egyszerre jönnének.

Azért előreláthatólag a február se lesz unalmas, munka van dögivel, pályázat írás, előző pályázat beszámolójának megírása, és izgulás egy folyamatban levő munka miatt...és még csak pár nap telt el ebből a hónapból. Majd kiderül mit dob a gép.
Picturequotes

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése